News

ELSTARTOLT AZ AMROP KÖZÉPVEZETŐI KERESÉSEKRE SZAKOSODOTT DIVÍZIÓJA, A MANAGEMENT SELECT!


A Management Select kuriózumnak számít a magyar piacon, hiszen egyedi módon ötvözi a hirdetés- illetve adatbázis-alapú és a klasszikus felső vezetői keresés módszereit.

Ennek a kombinált megközelítésnek az egyik legnagyobb értéke az, hogy minden esetben van vagy vannak bemutatható jelöltek, vagyis egy-egy keresés egy belátható időtáv alatt minden esetben sikeresen lezárható. Emellett a jelölek kiválasztása és interjúzási folyamata magas szakmai követelmények mentén történik, így mindenki szelektált jelöltként kerül az ügyfél elé. Emellett garancia és rugalmasság – mint további kulcsszavak a Management Select tekintetében.


A divízió vezetőjével, Dr. Andróczki Anett vezető tanácsadóval beszélgettünk:


Mióta foglalkozik Ön vezetői kiválasztással?

19 éve. Ekkor csatlakoztam az Amrophoz. Eleinte mint Researcher, jelöltek felkutatásával foglalkoztam, ez idővel kiegészült a személyes interjúzással, most pedig már az üzletszerzés, ügyfélmenedzsment is a munkaköröm része.

Mennyiben más a Management Select esetében a folyamat, mint az Amrop Kohlman & Young felső vezetői divíziójánál volt?

Az Ügyfél számára ugyanazt az odafigyelést, tailor made szolgáltatást nyújtjuk, mint amit a felsővezetői pozíciók esetében tőlünk már megszokott, de dinamikusabb a folyamat, rugalmasabbak az együttműködési feltételek.

Ön mit szeret ebben a feladatban a legjobban?

Nagyon élvezem a gyors sikereket, amikor feltöltjük az Ügyfeleink üres pozícióit, amelyeket korábban komoly eredmény nélkül hirdettek, vagy hiába kerestek, és még adott esetben „second placementünk” is van.

Hogyan látja a jövőt Management Select-ügyben?

Ígéretesnek látom. Természetesen vannak kihívások, erős a piaci verseny, de a minőségi munka, a tapasztalt, magasan kavilifikált csapat szerintem garancia a Management Select hosszú távú sikereire.

Mi lenne az a három egyedi vonás a Management Select esetében, amely megkülönbözteti a Management Select-et a többi versenytárstól?

Személyre szabott, rugalmas, magas minőség középvezetői keresésekben is!

Köszönöm!